dilluns, 3 de juny del 2013

Cap de setmana solidari

El cap de setmana passat els Castellers de Castelldefels no teníem cap actuació programada i, per tant, era cap de setmana de descans. Nosaltres, però, no descansem mai, i vam omplir els matins de dissabte i diumenge amb dues activitats solidàries.

Dissabte pel matí vam participar, juntament amb la colla en formació de Viladecans, en un taller de castells solidari al Col·legi Santo Ángel de Gavà. Malauradament, dos del nostres castellers es van lesionar quan intentàvem un 3 de 5 amb l'agulla net, coses que passen! Des d'aquí els enviem a tots dos una forta abraçada.

Diumenge ens vam desplaçar fins a la platja, que era plena de gom a gom, per aixecar un pilar de 4 a la sorra, amb motiu del Torneig Solidari de Vòlei platja Promundo.

El proper cap de setmana tampoc tenim actuació, però tampoc descansarem, perquè diumenge tenim taller al barri de Vista Alegre de la nostra ciutat.

Caldrà esperar, doncs, fins al 15 de juny per tornar a aixecar castells. Serà a la XIX Trobada de colles castellers del Baix Llobregat a Esplugues de Llobregat, i tots en tenim moltes ganes!