dijous, 20 de juny del 2013

Cap de setmana ple d'activitat castellera

El passat cap de setmana, els Grocs de Castelldefels l’hem tingut ple d'activitat castellera. Un cap de setmana en que hem recollit el fruit de la feina feta fins ara, tot i que seguim sense fer l'aleta els castells de set, demostra que anem pel bon camí.
L'assaig del divendres va ser un bon preludi del cap de setmana, un assaig que vàrem fer conjunt amb els Castellers de Gavà i els Castellers de Viladecans, on varem descarregar un altre 4d6net, però l'alegria més gran va ser quan varem descarregar un 3d6net que va mostra molt bones mides.

Així que dissabte ens plantem a la trobada Castellera del Baix Llobregat amb ganes de tornar a portar el 4d7, amb ganes de fer-ho bé en una diada tant important per la colla i les colles del Baix Llobregat. Després del P4 d'inici, decidim provar el 4d7 en la primera ronda, però no lliguem prou be la pinya amb el tronc i la indecisió de la canalla ens fan desmuntar el castell amb dosos posat. A la segona i tercera ronda decidim fer el 3d6a i el 4d6a i en la ronda de repetició un 3d6, per finalitzar un P4 i sortim amb 3 castells descarregats en la trobada del baix.

Volem donar les gràcies a totes les colles del baix, especialment els organitzadors els Castellers d'Esplugues i sense oblidar-nos dels amics i companys dels Castellers de Gavà  i els Castellers de Viladecans, que ens han ajudat molt i que esperem aviat puguin descarregar el seus primers castells de sis! 


Diumenge seguim de ruta Castellera pel Baix Llobregat i arribem a Sant Climent del Llobregat per celebrar els 20è aniversari dels gegants de la ciutat amb una actuació castellera amb els Xics de Granollers i els Castellers del Poble Sec. A Sant Climent, tot i anar justets de camises, descarreguem 2 pilars de quatre, 3d6a, 3d6 i 2d6, gràcies a la bona col·laboració dels Xics i Poble Sec!

Així tanquem un bon cap de setmana casteller que poc a poc anem fent camí per recuperar els castells de set, però tenint clar que cal que siguem molts més per poder fer-ho realitat, per poder fer bones pinyes i troncs els assajos i a les actuacions! 

Us esperem a tots i totes els dimarts a les 19:30 i els Divendres 21h per seguir treballant! i ens veiem el proper dissabte 22 a les 12h al Canal Olímpic i el dissabte 29 actuarem a Vilafranca!