dilluns, 10 de juny del 2013

Ens fem veure

No ens cansarem de repetir que la gent de Castelldefels encara no coneix la seva colla castellera. I és, precisament, per aconseguir que això no sigui així que mirem de fer tantes activitats com podem dins la nostra ciutat.

Divendres passat, per exemple, vam fer un petit taller-exhibició al local d'assaig per als participants del programa Comènius de l'Escola Torre Barona de Castelldefels - nens i nenes de diferents nacionalitats, acompanyats de les seves famílies acollidores i professors del centre.

I diumenge al matí vam muntar la paradeta amb els nostres records castellers fets a mà al Mercat d'Intercanvi d'Articles de segona mà i Mostra d'Entitats que es va fer a la Plaça de la Democràcia de Castelldefels, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient. A més de vendre els nostres productes i repartir fulletons i fulls de mà a tort i a dret, vam aixecar diverses estructures bàsiques per fer-nos veure una mica més i mirar d'engrescar el públic assistent.



















Ara toca assajar de valent i preparar-nos bé per aconseguir fer un bon paper a la Trobada de colles castelleres del Baix Llobregat, que se celebrarà dissabte vinent per la tarda a Esplugues de Llobregat, i també a la Diada Gegantera de Sant Climent de Llobregat, diumenge per la tarda, on actuarem com a colla local juntament amb els Castellers del Poble Sec i els Xics de Granollers.