dilluns, 30 de setembre del 2013

Canalla novella i poques mans a Sant Cebrià

Ahir diumenge al migdia, els Castellers de Castelldefels ens vam desplaçar fins a Sant Cebrià de Vallalta per participar, juntament amb els Castellers de Rubí, en la Cercavila de Festa Major i posterior actuació castellera d’aquesta bonica població del Maresme.

La ballada de gegants i l’actuació castellera es van fer, com l’any passat, al camp de futbol, un lloc poc habitual per fer castells. Vam començar la diada amb els tradicionals pilars de benvinguda, als quals s’hi van sumar alguns membres dels Castellers de la Vallalta – una colla en formació de la zona - que van aixecar un pilar de 3. 
Érem menys de quaranta camises i ens mancaven alguns membres del tronc, però, gràcies a l'ajuda dels companys de Rubí i de la Vallalta, vam aconseguir descarregar amb solvència els tres castells que vam intentar: 4 de 6, 3 de 6 i 3 de 6 amb l’agulla, a mes dels dos pilars de 4 de benvinguda i de comiat. Una boníssima actuació, doncs, tenint en compte les circumstàncies, que ens va servir, també, per provar la canalla més novella.

Ara toca assajar fort i amb ganes per preparar les dues sortides del proper cap de setmana: el bateig dels Castellers de Viladecans - dels quals en som padrins - dissabte per la tarda, i l’actuació a Vilafranca amb Xicots diumenge al migdia.