dijous, 12 de setembre del 2013

Bona feina a Rubí

Diumenge passat, 8 de setembre, els Castellers de Castelldefels vam participar en l’actuació castellera que es va celebrar a Rubí amb motiu de la Diada de Sant Roc, juntament amb els Castellers de Figueres, els Castellers de Sant Cugat i els amfitrions, els Castellers de Rubí.

Després dels pilars de benvinguda, en primera ronda vam descarregar un 4 de 6 molt lleuger - que era, de fet, el preludi del nostre proper 4 de 7 - en què terços feien de segons i quarts feien de terços.
En segona ronda vam tornar a descarregar, amb total solvència, la torre de sis, que és ja la sisena de la temporada. I, amb aquesta, ja són catorze torres de sis seguides descarregades sense cap intent, ni intent desmuntat, és a dir, descarregades a la primera i sense cap caiguda.
I, per acabar, el 3 de 6 amb l’agulla, un castell tremolós que es va obrir una mica a terços, però que vam saber defensar.

Tots teníem molt clar el que venia després: el pilar de 5! Després d’haver-lo descarregat en quatre ocasions als assajos, sabíem que estàvem preparats per intentar-lo a plaça. Vam muntar pinya i el segon es va col·locar, però, finalment, no el vam podem aixecar, perquè la nostra enxaneta no es trobava gens bé, havia dormit poc i algun virus li rondava, i el cert és que ja va fer prou i massa coronant els tres castells! 

Així doncs, serem pacients i esperarem fins a la propera ocasió, que serà diumenge vinent a Gavà, on celebrarem la primera Trobada castellera de la Baronia d’Eramprunyà, amb la participació dels Castellers de Gavà, els Castellers de Viladecans, els Encantats de Begues i nosaltres mateixos.