dimarts, 2 de juliol del 2013

Castells modestos, però arriscats, a Vilafranca

Dissabte passat per la tarda, els Castellers de Castelldefels vam participar, juntament amb els Castellers de Cerdanyola i la colla local, en la Diada d’Estiu de la Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca.

Com ja ha estat  tristament habitual en les últimes actuacions, érem molt poques camises grogues i teníem baixes importants, i això ens va obligar a llençar castells molt modestos: el 3 de 6, el 4 de 6 (descarregat al segon intent) i el 3 de 6 amb l’agulla (intent desmuntat), a més del pilar de 4 de comiat.

Malgrat ser una de les actuacions més fluixes d’enguany, vam marxar de plaça prou animats. El motiu? Per començar, en primera ronda vam decidir provar una nova aixecadora – l’Íria, una baldufeta de sis anys – que va pujar sense pensar-s’ho i ens va demostrar a tots que si es vol, es pot. Per arrodonir-ho, a segona ronda vam provar una altra aixecadora – la Brugués, que havia marxat temporalment de la colla i fa poc que ha tornat  - que també va pujar sense vacil·lar. Nenes molt valentes i decidides que ens van donar a tots una lliçó.

La propera parada és diumenge vinent 7 de juliol al migdia, dia en què celebrarem la Diada de la colla a la Plaça de l’Església de la nostra ciutat, on actuarem al costat dels Castellers de Cornellà i els Castellers de Rubí i on esperem poder trencar les estadístiques de les últimes actuacions i omplir la plaça de camises grogues!