dilluns, 22 de juliol del 2013

Actuació incompleta a Mollet


Ahir diumenge al migdia, els Castellers de Castelldefels vam anar al barri dels Gallecs de Mollet del Vallès per participar en una trobada castellera amb els Castellers de Rubí i els Castellers de Mollet. Malauradament, la trobada es va haver de suspendre tot just acabada la segona ronda perquè un company de la colla de Rubí es va lesionar i se'l va haver d'emportar l'ambulància.

Així doncs, els Grocs només vam poder descarregar el 4 de 6 amb l'agulla en primera ronda, ja que, a segona ronda, vam haver de desmuntar el 4 de 6 per indecisió de la canalla i ja no el vam poder repetir.

Com a nota destacada de la jornada podem dir que l'Abel, un nen de la canalla, va participar en el seu primer castell (el 4d6a) com a acotxador, fet que va superar amb bona nota, estem tots molt contents per ell. Felicitar a la resta de la colla també, perquè, tot i no tenir pinya, vam aconseguir descarregar aquest castell força parat - ens explica el Marc, el cap de canalla.


La propera cita és ja el dia 10 d'agost a la Catedral de Barcelona, on actuarem al costat dels Castellers de la Vila de Gràcia. Cal, doncs, que ens preparem bé i aprofitem aquesta gran ocasió per lluir els nostres millors castells.