dijous, 25 d’abril del 2013

Per Sant Jordi, roses i tallers!

Dilluns 22 d'abril els Castellers de Castelldefels vam anar a la Biblioteca de la nostra ciutat per participar en la "Revetlla de Sant Jordi", una activitat cultural, organitzada per la Biblioteca mateixa per celebrar el seu primer aniversari, amb tallers de tota mena i, entre ells, un de castells. Després, ens vam desplaçar a l'Hotel Rey Don Jaime, on també vam fer un taller de castells, aquest cop adreçat als empleats d'una empresa que celebrava un congrés a l'hotel. El taller es va centrar en els valors del fet casteller que es poden extrapolar al treball dins d'una gran empresa, com ara el treball en equip, l'organització, l'equilibri i el seny.

El dia de Sant Jordi, pel matí, vam fer un altre taller amb alumnes d'ESO de l'Escola La Ginesta de Castelldefels. Després, vam obrir la nostra paradeta a la Plaça de l'Església, al costat de les parades de roses i llibres. Vam vendre roses groques castelleres (amb faixeta i mocador), llibres de segona mà, i una gran varietat d'objectes de temàtica castellera, com ara lliga-cues, moneders, penja-robes, clauers, faixetes, arracades, mocadors castellers, bosses i collarets.

Per acabar la Diada, vam fer l'assaig allà mateix, a la plaça i vestits de groc, i vam deixar que els nens i nenes que ens miraven hi participessin activament i provessin què és això de fer castells.