diumenge, 21 d’abril del 2013

I seguim pel bon camí!

Avui els Castellers de Castelldefels hem actuat a la Plaça Llobregat de Les Roquetes del Garraf, al costat dels Castellers de les Roquetes i els Castellers de Viladecans i, un cop més, ho hem descarregat tot: el 3 de 6 amb l’agulla, el 4 de 6 i el 2 de 6, a més del pilar de 4 de comiat.

La setmana passada descarregàvem a Begues el primer 5 de 6 de la temporada i avui hem descarregat la primera torre. Gràcies això, i al fet que hem descarregat tots els castells que hem intentat fins ara – tret d’un 3 de 6 desmuntat a Gurb – podem dir que aquest ha estat el millor inici de temporada dels últims anys. I això encara té més mèrit si tenim en compte que avui els castells s’han fet amb un pom de dalt més lleuger, però més novell, i amb gent novella també a terços i a segons. Ens estem preparant pels castells de 7, i avui ha quedat ben palès que ja són molt i molt a prop. Com diu el nostre cap de colla, els castells de 6 ja no són un repte per a nosaltres i, per tant, ara toca pujar un pis!
Això sí, seguim sent poques camises grogues, i ens cal engreixar molt la pinya. És per això que dilluns i dimarts farem diversos tallers de castells, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, per apropar-nos una mica més a la població de Castelldefels i aconseguir el seu suport. És, de ben segur, la nostra assignatura pendent.

La propera parada és diumenge que ve a Viladecans, on actuarem al costat dels Castellers de Sant Feliu i els Castellers de Viladecans.