diumenge, 9 de desembre del 2012

Ara toca descansar!


Ahir dissabte 8 de desembre, els Castellers de Castelldefels vam actuar a casa amb motiu de la Festa Major d’Hivern de la nostra ciutat. Era l’última actuació de la temporada, i una de les més importants. Actuàvem sols, amb l’única ajuda dels Encantats de Begues - una colla petita que encara no ha estat batejada - i d’alguns membres de les colles de Viladecans, Rubí i Vilanova, a més de la gent del CRUC (Castelldefels Rugby Unión Club), que, com ja van fer l’any passat, van voler donar-nos un cop de mà.
L’objectiu era descarregar castells de 7, però tant el 4 com el 3 van quedar en intents desmuntats. Així doncs, no es va assolir l’objectiu de la diada i, en un primer moment,  tothom va sentir un regust de decepció i un pessic de desil·lusió. Els Grocs, però, no ens vam deixar abatre i vam decidir provar el 5 de 6, que enguany ja havíem descarregat dues vegades. Aquest sí el vam descarregar i això ens va fer sentir molt millor. Seguidament vam descarregar, amb molta solvència, el setè 2 de 6 de la temporada. La diada va acabar amb el tradicional pilar al balcó de l’Ajuntament.

La valoració és, doncs, més que positiva, ja que hem tancat temporada amb castells de sis i mig, amb un 4 de 7 descarregat al juliol i molt i molt a prop d’aconseguir descarregar el segon 4 de 7 i el primer 3 de 7, uns castells amb bona forma i pinya i troncs prou forts que auguren que els Grocs, la temporada que ve, tornarem a ser colla de 7.
Ara toca descansar, però no gaire, perquè cal potenciar la colla i aconseguir nous membres i més canalla. En definitiva, cal fer-la conèixer i fer-la créixer. I això és tasca de tots.

Som-hi Grocs!