diumenge, 25 de novembre del 2012

Tot un plaer!

Ahir dissabte 24 de novembre al migdia, els Castellers de Castelldefels vam sacrificar el nostre matí de dissabte, un matí assolellat que convidava a passejar, per participar, amb un taller de castells, en el Fòrum Internacional de les microONG, que se celebrava a l’Hotel Catalonia Plaza de Barcelona.
Els membres de les diferents ONG que participaven en el Fòrum van agrair molt la col·laboració del Grocs i van passar una molt bona estona veient i comprovant en la seva pròpia pell què és ser casteller. El cap de colla va explicar una mica la història dels castells, els valors del fet casteller i la tasca d’integració social que es fa dins del món casteller. 
Els assistents al taller van poder gaudir d’una experiència que, de ben segur, no els va deixar indiferents i, al mateix temps, nosaltres ens vam sentir molt satisfets d’haver regalat el nostre temps a gent que regala el seu temps cada dia i fa coses pels altres de forma totalment voluntària i desinteressada. Com va dir el cap de pinyes, tot un plaer!