dilluns, 12 de novembre del 2012

Un bona actuació

Ahir, malgrat l’absència d’alguns i gràcies al compromís i l’empenta d’altres, els Castellers de Castelldefels vam fer una bona actuació.

Havíem de ser a la Plaça Massades, al barri de la Sagrera de Barcelona, a les 11.30 h, per començar l’actuació a les 12.00 h. A les 11.30 h, però, hi havia ben poques camises grogues a la plaça. L’hora de començar s’acostava i ens faltava molta gent. La Tècnica es trencava el cap provant mil i una combinacions. La llista dels assistents a la Diada, els correus informatius i les hores invertides el dia abans en muntar troncs i pinyes no havien servit de gaire. Una altra vegada tocava canviar de plans i fer invents. Per sort,  just abans de començar l’actuació, van arribar alguns membres més de la colla. D’altres no van aparèixer mai.

Havia de ser un 4 de 7, un 5 de 6, potser un 3 de 7... i va acabar sent un 3 de 6 amb l’agulla, un 4 de 6 amb l’agulla i el 2 de 6. Castells de sis i mig, tots descarregats amb solvència i, per acabar d’arrodonir-ho, un pilar de 5 carregat. Gens malament! Finalment, una bona actuació, tot i les males perspectives del començament de la Diada. I tot gràcies a aquells que no es van rendir i van lluitar perquè ahir fos un bon dia per a la colla. Gràcies també a la canalla, que va ser molt valenta, i a les fantàstiques pinyes que vam poder muntar amb l’ajuda dels Encantats de Begues, els Castellers de l’Hospitalet i la Jove de Barcelona.

La propera i última parada de la temporada serà el 8 de desembre a la Plaça de l’Església de Castelldefels, amb motiu de la Festa Major d’Hivern. Esperem que, aquest cop sí, puguem comptar amb tota la colla i aixequem castells de 7!