dilluns, 1 d’octubre del 2012

Doble actuació al Maresme

Diumenge passat, 30 de setembre, els Castellers de Castelldefels vam passar el dia a la comarca del Maresme. Al matí vam visitar Sant Cebrià de Vallalta, on vam participar de la cercavila de Festa Major i vam descarregar - amb l’inestimable ajuda d’alguns castellers de les colles de Begues, Viladecans  i Rubí - dos pilars de 4, un 3 de 6 i un 3 de 6 amb l’agulla. El tercer castell, un 4 de 6, va quedar en un intent desmuntat.

Després ens vam desplaçar a Calella, on ens esperaven per actuar al punt d’arribada de la Challenge Barcelona-Maresme, just abans de l’arribada dels primers classificats. En aquesta ocasió, només vam poder descarregar un pilar de 4, tot i que vam intentar, a cuita-corrents, un 3 de 6 que no es va arribar a coronar per indecisió de la canalla. I és que els castells no fan bona parella amb les presses ni amb el soroll, i allà n’hi havia molt de totes dues coses!
Malgrat tot, una jornada interessant i una bona oportunitat per estrènyer lligams. La propera parada és a Santa Coloma, el 20 d’octubre, una sortida important on esperem descarregar més i millors castells.