dilluns, 28 de maig del 2012

Germanor i bones sensacions a l'Aplec de Bruguers

Ahir diumenge 27 de maig, els Castellers de Castelldefels vam actuar al tradicional Aplec de Bruguers, que té lloc cada any per aquestes dates a l’Ermita de Bruguers, al terme municipal de Begues.


Els Castellers de Castelldefels ens vam estrenar com a colla castellera a l’Aplec de Bruguers del 1982, i és per això que la d’ahir era un actuació molt important i significativa per a nosaltres.

I ahir, trenta anys després, doncs, de la nostra primera actuació, i tot i actuar sols, vam descarregar un 4 de 6, un 3 de 6 i un pilar de 4, fita que no havíem aconseguit encara, en un Aplec de Bruguers, des que vam tornar a l’activitat castellera ara fa quatre anys. Cal dir que, en gran part, ho vam aconseguir gràcies a la magnífica pinya formada pels integrants de totes les colles que participaven en l’Aplec, com ara els geganters i els bastoners, entre d’altres.

Estem, doncs, molt satisfets de l’actuació, i estem segurs que la propera, dissabte vinent a Cornellà amb motiu de la XVIII Trobada Castellera del Baix Llobregat, serà encara millor!