dimecres, 16 de maig del 2012

Missatge de la Sílvia per a la canalla

Portem molt de temps treballant tots junts perquè aquesta colla tiri endavant, alguns més temps i d’altres menys, però segur que tots amb la mateixa empenta. Hem tingut moments millors i moments pitjors, però sempre hem lluitat perquè la colla toqui el cel a través de les puntes dels dits de l’enxaneta.

Tots els dosos, acotxadors i enxanetes que aquesta colla ha tingut han hagut de patir una gran pressió, ja que, la majoria del cops, no hi havia un relleu, una altra persona que ho pogués fer per ells, cosa que no ha sentit ningú més en aquesta colla i, tot i així, sempre han superat les expectatives. Tot i ser persones petites, han demostrat que són valentes com gegants.

L'altre dia, el diumenge, vam aconseguir una cosa que no havíem aconseguit mai en la nova era d'aquesta colla: VAM DESCARREFAR ELS 3 CASTELLS!

I vosaltres, boniques, Anna, Brugués, Gemma, Helena i Carla, suportades per tota la colla a sota vostre, sou les que ho vau aconseguir.

Ara mateix formeu la nostra canalla, la part de més amunt del nostre castell, i sou les més capaces de fer que tots ens sentim orgullosos de la colla en la que estem.

Però la fita de l'altre dia no és el final de res, el diumenge passat ha de ser el principi de tot un seguit de sortides en les que demostrem el que som capaços de fer tots plegats. Ara, aquest ha de ser el nostre objectiu: ser cada vegada millors.

Sento molt dir-vos-ho, sobretot a les mes petites, però encara no tenim relleu, així que demostreu el que valeu i porteu-nos fins al cel!!

Visca els Grocs! I sobretot les groguetes!!!

Sílvia, cap de canalla dels Castellers de Castelldefels