dilluns, 4 de juny del 2012

Cap de setmana farcit d’activitat castellera

Aquest cap de setmana els Castellers de Castelldefels hem tingut molta feina. Per començar, dissabte al migdia vam fer un taller a la Casa dels Infants de Can Vinader de Castelldefels, amb motiu de les festes del barri de Vista Alegre-Poble Vell.  Els més menuts de la ciutat i els seus pares i mares van poder veure de ben a prop com s’aixeca un castell i van aprendre’n algunes nocions bàsiques. Després, els nens i nenes més atrevits van tenir l’oportunitat de provar de fer d’aixecadors i enxanetes.

Per la tarda, ens vam desplaçar a Cornellà de Llobregat per participar en la XVIII Trobada Castellera del Baix Llobregat, juntament amb les colles de Cornellà, Esplugues, Esparreguera, Sant Feliu i Molins de Rei. Vam fer una molt bona actuació, amb tres pilars de 4, un 4 de 6 i un 2 de 6 descarregats, i un intent de 3 de 6 a la ronda de millora, que no es va arribar a carregar per indecisió de la canalla. Un actuació que deixa ben palesa la bona trajectòria dels Grocs d’aquesta temporada.
Per acabar, diumenge al matí ens vam desplaçar a la població veïna de Begues per participar en un assaig al carrer d’un grup de beguetans que volen formar la seva pròpia colla castellera. Tota una experiència!