dijous, 13 d’octubre del 2011

Bona actuació a Manlleu

Ahir va ser un dia atípic. Era dimecres, però tothom tenia festa. Era 12 d'octubre, però feia molta calor. I els Castellers de Castelldefels, tot i ser festa, ens vam haver de llevar a les set del matí, perquè a les vuit en punt sortia l'autocar que ens havia de portar fins a Manlleu, on havíem d'actuar amb dels Nyerros de la Plana, la colla local.

El "Chen", un conductor d'autocar també atípic, ens va portar fins al bell mig de la plaça on, més tard, havíem d'actuar. Eren quarts de nou del matí i el sol encara no escalfava, i més d'un va trobar a faltar una bona jaqueta!

Després d'un bon esmorzar, vam tornar a la plaça, vam saludar els Nyerros, ens vam enfaixar i vam començar l'actuació, amb el tradicional pilar de 4 de benvinguda. Enrere quedava el fred, i un sol de justícia feia caure les primeres gotes de suor dels soferts castellers.

A la primera ronda, els Grocs vam aconseguir descarregar el 3 de 6, però això no és noticia, ja que és un castell que tenim ben assolit i que hem descarregat sense problemes a la majoria d'actuacions d'enguany.

A la segona ronda vam descarregar, aquest cop amb penes i treballs, el 3 de 6 amb agulla, i això sí que és noticia - i ben bona!, - ja que és el primer que aconseguim descarregar aquest any.

A la tercera ronda, en canvi, no vam tenir tanta sort, i l'intent de torre de 6 es va quedar en això, un intent, que es va haver de desmuntar quan la canalla ja era a dosos.

I, per acabar, dos pilars de 4 simultanis de comiat, un d'ells ben coronat, però no pas l'altre. L'enxaneta no ho va veure clar, tothom sap que això passa de vegades...

Resumint, una bona actuació, que esperem que no sigui res més que el
preludi d'una actuació encara millor, amb els tres castells descarregats, fita que volem aconseguir aquest dissabte, 15 d'octubre, a Santa Coloma de Gramenet, on actuarem al costat dels Castellers de Santa Coloma, la Global de Salou i els Castellers de Mollet.