dilluns, 19 de setembre del 2011

Actuació dels Grocs de Castelldefels al Barri de TV3

Diumenge passat, 18 de setembre, els Castellers de Castelldefels vam anar al barri de TV3 per participar, juntament amb la Colla Jove de l'Hospitalet, en l'actuació castellera que es feia amb motiu de la Festa Major d'aquest barri de Sant Joan Despí.

Anàvem amb ganes de descarregar els tres castells, fita que encara no hem aconseguit enguany, però la manca d'alguns castellers "titulars", les poques camises grogues, i la inexperiència de la canalla, van fer que, finalment, es descarregués, només, un 3 de 6 - una construcció que tenim ja molt apamada i que acostumem a descarregar sense massa dificultats - al segon intent. També vam intentar el 4 de 6, un castell que, teòricament, és més fàcil d'executar que el 3 de 6, però que als Grocs ens costa de quadrar. En aquesta ocasió el vam intentar dues vegades, però el vam haver de desmuntar quan l'acotxadora ja estava col·locada.

Ens van acomiadar, com ja és habitual, amb un pilar de 4, que es va poder descarregar just abans que la pluja ens sorprengués a tots i ens obligués a arrecerar-nos sota els arbres i els balcons per menjar-nos les botifarres que havien preparat els organitzadors de la trobada.

Ara ens toca treballar de valent i preparar-nos per a la propera actuació, que serà dimecres 12 d'octubre a Manlleu, al costat de la colla local, els Nyerros de la Plana.

Som-hi Grocs!