diumenge, 23 d’octubre del 2011

Amb esforç i compromís, tot és possible!

La setmana passada els Castellers de Castelldefels vam anar a Santa Coloma de Gramenet per participar en la Trobada de Tardor d’aquesta població, al costat dels Castellers de Santa Coloma i els Castellers de Mollet.

Com ja és habitual, vam aconseguir descarregar un 3 de 6 a la primera ronda, però les altres dues rondes no van anar tan bé, ni de bon tros! A la segona ronda vam intentar el 3 de 6 amb agulla dues vegades, però en les dues ocasions se’ns va obrir a terços i el vam haver de desmuntar. A la tercera ronda vam intentar la torre de 6, però l’acotxadora ja estava cansada i encara és una mica inexperta, i no va aconseguir col·locar-se. Per acabar, vam aixecar dos pilars de 4 simultanis i molt ben sincronitzats que van aconseguir aixecar la moral dels Grocs, després d’una actuació poc lluïda que ens havia minvat una mica els ànims.

Avui, una setmana més tard, els Grocs hem anat a Rubí sense acotxadora i amb molt poques camises grogues, resignats a no fer castells. Hi hem anat per ajudar a les pinyes de les altres dues colles participants - els Tirallongues de Manresa i els Castellers de Rubí – i hem sortit de plaça amb dos pilars de 4 i un 3 de 6 de germanor descarregats.

En definitiva, dues actuacions molt modestes, que estan molt lluny dels objectius i del potencial real del Castellers de Castelldefels. Però no passa res! Durant el mes de novembre tenim tres actuacions més, per a les quals ens estem preparant amb ganes i molt d’esforç, i estem ben segurs que no acabarà la temporada sense que els Grocs aconseguim, finalment, la nostra gran actuació!