dilluns, 21 d’octubre del 2013

Sis rondes, sis castells descarregats

 
El cap de setmana passat els Castellers de Castelldefels vam tornar a fer doblet. Dissabte vam assistir, per quart any consecutiu, a la Trobada de la Tardor de Santa Coloma de Gramenet, al costat dels Castellers de Rubí, els Castellers de Viladecans i els Castellers de Santa Coloma. El cert és que aquesta plaça no ens ha portat massa sort en el passat i que no hi havíem aconseguit descarregar mai els tres castells. És per això que hi anàvem amb il·lusió, perquè els de Santa Coloma són uns bons amfitrions i hi tenim molt bona relació, però també amb certa recança, perquè temíem que, una vegada més, les coses no anessin bé. Per començar, ens faltaven algunes peces del tronc i unes quantes més de la pinya - de fet, no arribàvem a les quaranta camises - i això ens impedia intentar castells de 7, o el 5 de 6 o el pilar de 5.
En primera ronda, doncs, vam intentar el 4 de 6 amb l’agulla, que vam descarregar sense cap dificultat. En segona ronda vam intentar un 2 de 6 - amb un acotxador i una dosos que s’estrenaven com a tals en aquesta construcció - que vam aconseguir descarregar al segon intent, tot i que va tremolar una mica més del compte a la baixada. Ja en tercera ronda, vam intentar el 3 de 6 amb l’agulla, construcció que també vam descarregar amb absoluta solvència. Havíem aconseguit trencar, per fi!, el malefici. No hem d’oblidar, però, els pilars de 4 de benvinguda i de comiat, tots dos descarregats i tots dos molt especials. El primer perquè s’hi estrenava un segon molt jove i molt novell, el Sheikh, que va aguantar molt bé no només el pilar, sinó també els comentaris burletes sobre els pantalons bermudes a quadres que portava.  I el segon perquè va ser un pilar de dones, des del baix fins a l’enxaneta, que es va culminar amb un mocador rosa com a símbol de la lluita contra el càncer de mama.

Ja amb els deures de dissabte fets, diumenge al matí vam assistir a la Diada del 13è aniversari de la Colla Jove de L’Hospitalet de Llobregat, juntament amb els Carallots de Sant Vicenç. En aquesta ocasió tampoc érem gaire més de quaranta camises i seguien faltant peces importants, tant al tronc com a la pinya, i és per això que es va optar pel 3 de 6, el 4 de 6 i el 3 de 6 amb l’agulla. Tots tres castells es van descarregar sense dificultats.

Així doncs, un cap de setmana amb molt poques camises, però amb els objectius assolits. Si en voleu saber més detalls i riure una estona, no us perdeu els primers videoblogs de les actuacions castelleres dels Grocs!
La propera parada és diumenge vinent, 27 d’octubre, a Sant Feliu de Llobregat, on actuarem al costat dels Castellers de Cerdanyola i els Castellers de Sant Feliu i on esperem comptar amb moltes més camises.