dilluns, 11 de març del 2013

Diumenge de pilars i manualitats

Ahir diumenge els Castellers de Castelldefels vam assistir al partit amistós en benefici de La Marató de TV3 2012, al Camp de Futbol dels Canyars de Castelldefels. El partit el disputaven actors i actrius, presentadors de televisió i ex-jugadors de futbol.

Vam aixecar dos pilars, un abans de començar el partit i un altre a la mitja part. Vam aprofitar, també, per fer-nos fotos amb els famosos.





















Per la tarda, ens vam reunir al local de l’ACPC per fer un taller de manualitats pensat per produir material per vendre a la paradeta durant les actuacions. Érem pocs, però vam fer molta feina! Molt aviat, doncs, podreu trobar productes molt originals i ben diversos a la nostra paradeta. Quan assistiu a alguna de les nostres actuacions, busqueu-la!




I diumenge vinent, 17 de març, participarem en la Festa de l’Arbre de Gurb, al costat dels Nyerros de la Plana. Portarem encara pocs assaigs, però serà una bona oportunitat d’escalfar motors per encarar bé la nova temporada, que ja arrencarà amb força el mes d’abril.