dimecres, 27 de febrer del 2013

Els castellers també juguem a futbol

 
El cap de setmana passat, els Castellers de Castelldefels vam assistir, per quart any consecutiu, al Torneig de Futbol Intercasteller, que enguany se celebrava a la població de Salt, al costat de Girona.

Aquest cop ho havíem de fer molt i molt bé si volíem igualar o superar la sisena posició en què vam quedar l’any passat al Torneig que es va celebrar a Guissona, un Torneig amb 32 colles participants que comença sempre dissabte al matí i acaba diumenge al migdia amb un gran dinar de germanor. A la nit de dissabte, a més, no falta mai un bon concert, amb molta gresca i més d’un pilar.

Vam començar amb molt bon peu, ja que vam aconseguir classificar-nos entre els setze primers. La lluita per a vuitens, però, la vam perdre a la tanda de penals contra els Moxiganguers d'Igualada, un dels moments més emocionants del cap de setmana.

Cal fer especial esment de l’afició, els “Supporters Grocs”, que van saber animar l’equip amb els seus càntics i banderes, tot i que diumenge ja no els quedava gaire veu ni energies, després d’una nit molt llarga, amb molta música i un ambient gèlid que obligava a moure’s i a ballar per no quedar congelat.

Com sempre, una molt bona experiència que marca la fi de les vacances d’hivern dels castellers i l’inici dels assaigs per preparar la nova temporada, que esperem que sigui la millor de la història dels Grocs.