diumenge, 2 de setembre del 2012

I seguim amunt!

Avui diumenge 2 de setembre, els Castellers de Castelldefels hem actuat a Sant Vicenç de Torelló, al costat dels Nyerros de la Plana, amb motiu de la Festa Major d’aquesta població.

Amb més de vuitanta camises i l’inestimable ajuda d’alguns membres de les futures colles castelleres de Viladecans i Begues, hem volgut intentar, en primera ronda, el 4 de 7, que ja vam descarregar el 8 de juliol d’enguany a casa i que avui intentàvem per primera vegada, des de la recuperació de la colla, fora de casa. Malauradament, s’ha quedat en un intent desmuntat, que ens hem estimat més no repetir per manca de pinya.

En segona ronda, hem descarregat el 5 de 6, el segon d’aquest any, i ho hem fet amb prou solvència. En tercera ronda hem intentat el 4 de 6 amb l’agulla, que s’ha coronat, però que no s’ha arribat a carregar perquè l’aixecadora no s’ha pogut col·locar al pilar.

Per acabar, en la ronda de repetició, hem descarregat la torre de 6 sense problemes, la cinquena d’aquesta temporada. Dos pilars de 4 simultanis han tancat una molt bona actuació, que demostra, una vegada més, que aquest any els de la camisa groga estem progressant molt adequadament i que comencem a deixar ja enrere els castells de 6 per endinsar-nos de ple, amb moltes ganes i molta confiança, en els castells de 7.