dilluns, 5 de desembre del 2011

Cap de setmana farcit d'activitats

Tal i com ja s'havia estat anunciat durant dies, divendres passat els Castellers de Castelldefels vam fer un assaig molt especial, en què van participar membres del Castelldefels Rugby Unión Club i del Club de Bàsquet Castelldefels. L'assaig va acabar amb una gran festa castellera, amb música, begudes i pica-pica per a tothom. Va ser una experiència fantàstica en què gent de móns ben diferents es van unir i ho va donar tot per assolir un objectiu: aixecar castells.

La festa va acabar tard, però això no va impedir que dissabte de bon matí alguns membres de la colla castellera ens trobéssim a la nova biblioteca de Castelldefels per aixecar un pilar amb motiu de la IV Trobada d'Estudiosos i Centres d'Estudis d'Eramprunyà, organitzada pel Grehic (Grup de Recerques històriques de Castelldefels). També hi van participar els Gegants i les Colles Jove i Nova de Bastoners de l'ACPC.

Aquí, però, no va acabar tot. Tot just l'enxaneta tornava a tocar peus a terra, vam sortir corrents cap al Centre l'Esplai del Prat de Llobregat, on ens esperaven els assistents a l'Assemblea General Estatal del grup "Ecologistas en Acción". Allí vam aixecar un 3 de 5 net i un pilar de 4 mentre el cap de colla, el cap de troncs i el president de l'ACPC feien una petita explicació de què és un castell i, sobretot, explicaven la filosofia castellera a un públic que, en la seva majoria, era la primera vegada que veien aixecar un castell. I va ser tot un èxit!