divendres, 9 de desembre del 2011

A punt de tocar el cel!

S’ha acabat la Festa Major. I hem gaudit, un cop més, del foc, els balls, la música i els castells!

Han estat uns dies molt intensos, dies de viure al carrer i gaudir de la gent. Han estat dies durs, també, per a la gent que, amb el seu esforç i implicació, han fet possible aquesta festa major.

I per a nosaltres, els Castellers de Castelldefels, han estat, sobretot, uns dies de companyonia i germanor com mai els havíem viscut abans. Hem fet una de les millors actuacions dels darrers anys, i ha estat, simplement, perquè hem fet pinya. Pinya entre nosaltres i pinya amb gent que no pertany a la colla, però que ho han donat tot per ajudar-nos. Gent que unida, aquest cop més que mai, van formar una gran pinya que va fer possible que descarreguéssim el 4 de 6 amb l’agulla i la torre de 6, després de tot un any intentant-t’ho.

Una gran pinya que va fer possible, també, l’intent de 4 de 7 que tant havíem somiat. El castell es va quedar en un intent desmuntat, amb dosos col·locats i la canalla a mig camí, però per a tots nosaltres va ser molt més que un intent. Va ser la prova que ja gairebé ho tenim, que anem pel bon camí, i que la propera temporada, tot coincidint amb el 30è aniversari de la colla, podem tornar a ser colla de 7. Llavors sí, per fi, tocarem el cel!