dilluns, 6 de juny del 2011

Poques camises grogues a la Trobada del Baix Llobregat


Dissabte passat es va celebrar a Molins de Rei la XVII Trobada Castellera del Baix Llobregat, amb la participació de les colles d’Esplugues, Cornellà, L’Hospitalet, Molins de Rei i Castelldefels.

Malauradament, no va ser un bon dia per als Grocs. Per començar, ens va fallar l’acotxadora, i a la primera ronda vam haver de conformar-nos a descarregar un 3 de 6 només amb l’enxaneta. Tot seguit, a la segona ronda, vam intentar un 3 de 6 amb agulla que l’enxaneta no va poder coronar perquè es va obrir a terços. I, per acabar, la falta de camises va fer que, a la tercera ronda, decidíssim passar ronda.

En general, doncs, una mala actuació que va fer decaure una mica els ànims de tots i totes. Esperem, però, que apareguin ben aviat noves cares i moltes mans que donin una bona empenta a la nostra colla, una colla que s’esforça més i més cada dia per mantenir viu el fet casteller a Castelldefels, lluitant contra els entrebancs, amb la il•lusió d’aconseguir que la colla esdevingui, ben aviat, colla de 7.