dilluns, 23 de maig del 2011

Dissabte passat per la tarda, l'Agrupació de Cultura Popular va voler celebrar, amb els ciutadans i ciutadanes de Castelldefels, els seus 29 anys d'història amb una plantada de castells a la Plaça de l'Església.

La plantada va comptar amb la participació dels Grocs de Castelldefels, que també celebràvem el nostre 29è aniversari, i de dues colles convidades: els Castellers de Rubí i els Castellers de Santa Coloma.

Els Castellers de Castelldefels vam començar l'actuació amb molt bon peu, descarregant un 3 de 6 molt parat, però no vam tenir tanta sort a la segona ronda, ja que no vam aconseguir coronar el 3 de 6 amb agulla, tot i que el vam poder desmuntar sense problemes. A la tercera ronda tampoc vam arribar a carregar el 4 de 6, que va quedar en intent desmuntat per problemes al pom de dalt. Les altres dues colles tampoc no van aconseguir descarregar els seus castells, però el públic assistent va gaudir de l'espectacle i va passar una tarda de dissabte festiva i plena d'emoció.

Per acomiadar-nos, les tres colles vam aixecar els tradicionals pilars de comiat.

Diumenge, durant tot el dia, socis i no socis de l'ACPC vam celebrar l'aniversari tots junts al voltant d'una paella que va costar de fer, però que va quedar per llepar-se'n els dits!