dissabte, 16 d’abril del 2011

Els Castellers de Castelldefels a la inauguració del Dogville 3D Film Festival


El 14 d'abril al vespre, els Grocs de Castelldefels vam assistir a la inauguració del primer festival internacional amb tecnologia estèreo 3D del país, que va tenir lloc a l'Atrium de Viladecans.

Durant la inauguració, presentada per Elisabet Carnicé, presentadora de TV3, es va projectar el documental en 3D fet per TV3 titulat "Castellers", que recull imatges del concurs de Tarragona d'enguany. Un cop acabada la projecció, els Castellers de Castelldefels, acompanyats dels nostres grallers, vam sortir a l'escenari per alçar dos pilars i formar part, així, de la quarta dimensió d'aquest festival.

Després de l'actuació, ens vam quedar a la sala i vam poder gaudir de la projecció del curtmetratge francès "Shooting", així com d'un petit tast de tres minuts del documental de TV3 en 3D sobre el món casteller, que porta per títol "Enxaneta", que s'estrenarà pròximament. I de ben segur que no ens el perdrem, perquè ens va fer posar a tots la pell de gallina i, a més d'un, se li van caure les llàgrimes de l'emoció.