diumenge, 24 d’abril del 2011

Per Sant Jordi, roses, llibres i castells!


Dissabte passat, per Sant Jordi, els Castellers de Castelldefels ens vam desplaçar fins a Salou per actuar amb la colla local, la Global de Salou, al costat de les parades de llibres i de roses.

Les pluges del dies anteriors feien pensar que ens sorprendria algun ruixat, i això ens preocupava molt, ja que el mes de març ja ens vam perdre l'actuació a l'Hospitalet de Llobregat per culpa de la pluja.

Finalment, per sort, el sol va lluir tota la tarda i va permetre que les dues colles sortíssim de la Plaça de l’Ajuntament i anéssim en cercavila fins a la Plaça de Sant Jordi, acompanyats del Grallers de Salou.

Vam fer una bona actuació i vam aconseguir descarregar un 3 de 6 i la torre de 6, encara que ho vam haver de fer amb “acotxaneta”, és a dir, una sola nena que va fer d’acotxadora i d’enxaneta a la vegada, ja que a última hora ens va fallar la resta de la canalla. També vam provar el 4 de 6 net, però aquest es va quedar en un intent.

I, per acomiadar-nos com cal, vam aixecar un pilar de 4 molt especial, dedicat a la Diada de Sant Jordi, en què l'enxaneta va fer l'aleta amb una rosa a la mà.

La propera parada és a Mollet del Vallès, diumenge vinent, 1 de maig, al migdia.

2 comentaris:

Raúl Puga i Fernández ha dit...

Molt bona diada! Comencem la temporada en bona forma i, és clar, molt il·lusionats!

josele ha dit...

eiii, no dieu res de aquesta maravellosa torre k aquet any farem un munt de vegades.....

k feia molt de temps k no es feia!!!!
:-p