dimecres, 10 de juny del 2009

Un principi de temporada complicat... (Diada sense Castells descarregats)

Doncs després de 2 sortides i una prèvia, seguim sense descarregar cap castell, també sense cap caiguda! Peró amb necessitat de començar a sortir de plaça amb algun castell descarregat de cara a seguir amb la mateixa motivació. La cara negativa es haver desmuntat dos cops el 3d6 i un cop el 4d6... tot i haver descarregat dos pilar de 4, un aixecat per sota.
Això si i com no podia ser d'un altre manera, hi havia una gran part positiva, sortíem de la plaça a un troc de 3d6 force maco després d'haver canviat el 90% el de l'any passat i amb un 4 que em de treballar. Però anem en molt bon camí ja que estem treien pes dels pisos i al mateix temps estem quadrant els castells, millorant tècnicament... Això si, ens toca fer un treball intens amb la canalla ja que tenim un passa de "por" que esperem radicar aviat, i que comencin agafar confiança un altre cop i en la nostre propera sortida, el proper 14 de juny pugem descarregar el 3, el 4 i la torre de sis...
3d6 Castellers de Rubí
P4ps
id4d6
id3d6
P4
Propera Sortida:

14 de juny a la plaça de Fort Pienc (Barcelona) per les seva festa major. Actuem amb la colla que ens convida, Castellers de la Sagrada Família i Els Nois de la Torre.

Quedem a les 9:00h del mati del diumenge 14 de juny el nostre Local.
Si us plau, feu la màxima difusió i convideu a tothom a venir a fer castells, amics, coneguts i saludats.