dilluns, 1 de juny del 2009

Tot i el sol, diada gris pels castellers de Castelldefels.

Diumenge tota l'ACPC cap a L'ermita de Brugues, a l'aplec que anualment organitza els ajuntaments propers. Els castellers desprès d'uns quants anys sense fer-ho tornem a participar.

Desprès dels Balls d'ACPC, el nostre torn. Obrim l'actuació amb el nostre P4 titular tot perfecte. Desprès un id4d6 que em de desmuntar per indecisió de la canalla, un quatre amb bona forma, poder el millor que em fet fins ara. Desprès el torn d'un id3d6 que també em de desmuntar, tot i que no esta tant be com el id4d6, per acabar l'actuació un P4ps que queda amb intent...

Comencem la temporada, com l'any anterior, dos sortides cap castell descarregat, el proper diumenge a casa, esperem descarregar-los! Això si, els ànims, il·lusió i les ganes segueixen senceres!

P4
id4d6
id3d6
iP4ps

1 comentari:

Unknown ha dit...

Apreciats companys,
a partir d'ahir teniu un nou espai a la xarxa dedicat el món casteller. Aquest blog, Joan Sol, l'home casteller neix fruit de la seva vida dedicada el fet casteller. Amb ell i trobareu anècdotes, històries i vivències d'aquest Vilafranquí considerat la camisa castellera més antiga de la ciutat.
Joan Sol que va començar a fer castell a Valls va ser clau a l'hora de fundar la colla dels Verds i posteriorment els Xicots de Vilafranca.
El blog que està dedicat a tot el món casteller i teniu el vostre enllaç amb el vostre color de la camisa.
A partir d'avui teniu una nova plataforma per aquelles cròniques que ens vulgueu fer arribar.
www.joansol.blogspot.com
Atentament,
Mar Roca i Sol
- neta del Sol-