dimarts, 3 de desembre del 2013

Escalfant motors a Sant Vicenç

Diumenge passat els Castellers de Castelldefels vam anar a Sant Vicenç els Horts per participar en la I Diada dels Carallots, juntament amb els Vailets de l’Empordà i la Colla Jove de l’Hospitalet.

La diada va començar amb un pilar caminat dels Carallots, amb què van entrar a la Plaça de l’Ajuntament, seguit dels pilars de 4 de benvinguda de la resta de colles.
Va ser una diada llarga i una mica accidentada, marcada per la bona actuació dels Carallots, que van aconseguir el seu objectiu en descarregar el seu primer 2 de 6, a més del  5 de 6 i el 3 de 6 amb l’agulla, tot i que van fer llenya amb el 4 de 7 i el pilar de 5.

Als Grocs, com ja és tristament habitual, ens faltava gent a la pinya, i això va impedir que intentéssim cap castell de 7 pisos. Malgrat tot, vam completar una actuació de tres castells – 4 de 6 amb l’agulla, 2 de 6 i 3 de 6 amb l’agulla -  amb molta seguretat i solvència. I, per rematar la feina, vam descarregar el cinquè pilar de 5 de la temporada.
Una  actuació, doncs, que ens va servir per acabar de consolidar els troncs dels castells de 7 i per escalfar motors de cara a l’important cita que tenim diumenge vinent a les 13.00 h a casa nostra, a la Plaça de l’Església, amb motiu de la Festa Major d’Hivern.