dilluns, 13 de setembre del 2010

Les Roquetes del Garraf... una bona plaça!

Diumenge 12 de Setembre, sortida a les Roquetes del Garraf, una cita que no falta el calendari, des de la represa dels Castells ara farà 3 anys. En aquesta mateixa plaça varem descarregar el primer castell d'aquesta nova etapa.
Diumenge amb les camises justes ens plantàvem a Sant Pere de Ribes amb la companyia de la colla jove dels Castellers de Sitges, i els Castellers d'Esplugues. Pilar de sortida i en la primera ronda tirem el 3d6, molt i molt lleuger com els intents nets que estem treballant a l'assaig... després un 3d6a que hem lluitat fins el final... però amb una canalla molt valenta... i per acabar un altre intent de 2d6... que tenim moltes ganes de poder descarregar aviat. Una torre un pel tancada que poc a poc s'ha tancat més i que hem decidit desmuntar. I per Finalitzar un pilar de 4 completament de dones, L'Eli de Baix, la Montse, La Lidia i l'Anna!!

Una sortida que ens donar molta moral per seguir així en aquest segon tram de la temporada, després d'un inici molt dur.. però els Castellers de Castelldefels seguim persistint!
 
Propera para 19 de Setembre Corbera de Llobregat! t'esperem!!

P4
3d6
3d6
3d6a
3d6a "treballat"
id2d6
Pilar de 4 Tot de Dones, el primer que fem des de la represa de la colla el 2008.