diumenge, 2 de maig del 2010

XVI Trobada del Baix llobregat

Avui els Castellers de Castelldefels hem fet la primera actuació de la temporada a la Plaça de l'Ajuntament de LHospitalet, en el marc de la XVI Trobada Castellera del Baix Llobregat. Teníem moltes ganes de sortir i, com sempre, donar-ho tot, malgrat que érem molt poques camises i ens ha fallat part de la canalla.

Hem començat amb el pilar de 4 de benvinguda, que tenim molt consolidat i es pot dir que el fem amb els ulls tancats. Després hem intentat un 3 de 6 que ha quedat en això, un intent, per indecisió de la canalla. A la segona ronda, el cap de colla ha decidit anar sobre segur i ha fet pujar la Gemma, més experimentada, però que actualment fa de dosos i és ja un pèl gran per fer d'enxaneta. No teníem més opcions, i ens l'hem hagut de jugar. Des de bon començament el castell trontollava, però la canalla ha estat molt valenta i ha pujat igualment, i hem aconseguit carregar el castell. A la sortida de l'enxaneta, però, el tronc, que estava completament desquadrat, no ha aguantat i el castell ha fet llenya. A la tercera ronda ja no ens quedaven més opcions i hem descarregat un pilar de 4 i, com a comiat, un altre pilar de 4, aquest cop amb força més pes, per anar fent boca per al pilar de 5...

En definitiva, una jornada no massa lluïda quant a resultats, però amb molt de mèrit si tenim en compte la manca de gent i de canalla.

Avui hem carregat el nostre primer castell, i, de ben segur, a la propera sortida, que serà el dia 23 de maig a l'Ermita de Bruguers, en motiu del tradicional Aplec, descarregarem els primers castells de la temporada!