dilluns, 22 de febrer del 2010

Primera Participació dels Castellers de Castelldefels el 9 Torneig intercasteller de Futbol Sala.

El passat cap de setmana es va celebrar a Esparreguera el 9e Torneig de Futbol Sala intercasteller. 32 equips (colles) es van aplegar per jugar el torneig. Els Castellers de Castelldefels era la nostre primera participació i podem estar prou contents i contentes, ja que va quedar el lloc 23 de la classificació final. Peró el més important de tot, es la bona estones (festes, concert, sopar, dinars, ambient de la final...) passades aquest dies envoltats de molts companys i companyes del mon Casteller. El proper any amb l'experiència d'aquest tornarem i ja no ens deixarem la nevera, el llit inflable, la gralla per animar, les disfresses...

i en 15 dies tornem a posar-nos la fixa! Assaig d'inici de temporada 2010! Divendres 5 de Març a les 21:00h el nostre local (Av. Lluís Companys N6)

L'equip encara riu avanç del primer Partit...
... Les cares despres de l'ultim partit.
i tots i totes, jugadors i l'incombustible afició!! Gracies per la vostre escalfor!

1 comentari:

La loca ha dit...

Las sonrisas de la última foto del equipo son mas amplias y llenas de satisfacción. Ha sido un buen fin de semana, algunos van a arrastras los hematomas y las agujetas durante muchos dias pero estoy segura de que todos volveremos a repetir el próximo año. Personalmente me lo he pasado genial.¡¡Somos los mejores!!