dilluns, 14 de desembre del 2009

Ultima atura: Castelldefels, final de temporada!

Quan els Castellers de Castelldefels van sortir a plaça el dia 8 per la tarda, en motiu de la nostra Festa Major d'hivern, ja feia molts dies que anunciaven assaigs especials i demanaven gent per la pinya, tant per als assajos com per a la plantada. Havien fet cartells que havien repartit per tota la ciutat, ho havien anunciat als diferents mitjans de comunicació locals, tant de paper com digitals, i, fins i tot, havien creat dos vídeos promocionals, especials per a aquest esdeveniment. Era una gran ocasió per intentar un castell de 7, el pilar de 5, o els castells de 6 més complicats, com ara la torre o el 5 de 6.
Les coses, però, no van sortir del tot com s'esperava. Als assajos especials no va venir prou gent i no es van poder fer les proves prèvies a la plantada com calia. De les tres colles que havien de venir a la plantada, finalment només una va confirmar la seva assistència, i això volia dir menys gent a la pinya. I la canalla no estava massa decidida...
La conseqüència de tot això va ser una actuació bona, però modesta, amb dos castells de 6 descarregats (el 3 de 6 i el 4 de 6 amb l'agulla), un intent desmuntat de torre de 6 i un pilar de 5 que va caure quan estava a punt de ser carregat, a més dels tradicionals pilars de 4 de benvinguda i de comiat.
De cara al públic en general, els nostres castellers van fer un bon paper, però, de cara a la colla, no es va fer res del que es pretenia, i això va minvar molt els ànims de tots. Tanmateix, no hem d'oblidar que els que es pretenia era molt i, quan es marca una fita molt difícil d'assolir, quedar-se a mig camí ja té prou mèrit!
Cal congratular-se, doncs, pel camí fet fins ara i posar molta il·lusió i esperances en el que ha de venir. A veure si, entre tots i totes, aconseguim fer créixer aquesta gran família que són els Grocs de Castelldefels!


P4 Cercavila.
P4 Cercavila.
P4
id3d6
4d6a
4d6a
3d6
id2d6
iP5
P4 Balco.
P4 Balco

i cap a casa, tanquem una temporada llarga que varem començar l'abril de 2008 amb l'objectiu de recuperar la colla de castellers de Castelldefels. Una temporada que cal valorar molt positivament tot i els pocs castells descarregats.
Tornem a l'activitat Castellera el proper Divednres 5 de Març del 2010 t'esperem!