dimarts, 18 d’agost del 2009

Castells per festa major! Aquest any Si!

Els Castellers de Castelldefels, tancàvem la participació de l'ACPC en la festa major tot i que dissabte ja havien fet 2 Pilar de 4 (un aixecat per sota) i un havíem desmuntant un altre en el cercavila-processó del 15 d'agost acompanyant els balls de l'ACPC.
Amb moltes ganes i molta il·lusió ens plantàvem a 18h d'ahir diumenge a la plaça de l'Església de la vila, acompanyats de la colla jove dels Castellers de sitges.
Pilars de 4 simultanis de Benvinguda i comencem a alçar castells. En primera ronda Sitges descarregar un 3d6a i nosaltres sortim amb el 3d6, castell que ja teníem descarregat en aquesta temporada i que sempre ens donar molt bones sensacions. Decideixo obrir-lo un mica per que no es tanquin dosos i la meva decisió acompanyada de la indecisió de la canalla fa desmuntar el setè 3d6 de la temporada... ens quedem una mica tocats...
En segona ronda, Sitges descarrega el 4d6a i nosaltres intentem el mateix castell, que en les probes del dijous havia anat molt be i sembla que les sensacions del dijous era les correctes i descarreguem el primer 4d6a de la temporada i el segon castell d'aquest any i com no, una festa, un 4d6a amb molts canvis respecte a l'any anterior, però molt i molt be!!!
I ja en tercera ronda, després del 4d6 net descarregat per Sitges, intentem el 2d6... el portàvem amb una baixa d'última hora el pis de segons, però havien treballat bastant i teníem moltes ganes de fer la torre, però a l'entrada de dosos una relliscada fa anar a terra el castell... el primer intent de 2d6 de la temporada...
A la ronda de repetició, tornem amb el 3d6 i aquest cop descarreguem el castell que tenia molta millor forma que el primer intent... i alguns canvis els pisos i a la canalla fan descarregar el segon 3d6 de la temporada. Pilar de 4 per sota per acabar una bona diada de festa major!
Actuació que serveix per tancar un cicle, el cicle que varem començar ara farà un any, quan tornàvem a sortir a plaça desprès de molts anys sense fer-ho.

La colla amb l'alcalde de Castelldefels fent entrega de la camisa de la colla.

Pilars de 4 simultanis.

4d6 amb agulla dels Castellers de Castelldefels

4d6 amb agulla dels Castellers de Castelldefels

4d6 amb agulla dels Castellers de Castelldefels

4d6 amb agulla dels Castellers de Castelldefels

i2d6 dels Castellers de Castelldefels.


3d6 Castellers de Castelldefels

P4 per sota dels castellers de Castelldefels.