dilluns, 28 d’octubre del 2013

100 pilars de 5!

La diada castellera d’ahir diumenge a Sant Feliu de Llobregat va ser especialment emotiva per als Castellers de Castelldefels.

Després dels pilars de benvinguda de les tres colles participants – Castellers de Cerdanyola, Castellers de Castelldefels i els amfitrions, els Castellers de Sant Feliu -, en primera ronda la tècnica va decidir intentar un 4 de 6 amb gent novella al tronc, construcció que vam descarregar amb prou solvència, tot i que al cap de colla no li va agradar gens el guirigall que se sentia al tronc. En segona ronda vam descarregar un 5 de 6 molt parat, en bona part gràcies a la gran ajuda dels companys de les altres dues colles. Per acabar, vam descarregar un 3 de 6 amb l’agulla, també molt parat i amb molt bones mides.
La destresa i rapidesa de la canalla van ser claus en la bona actuació dels Grocs, i des d’aquí volem felicitar-los a tots i totes per la seva gran actuació.



 
 
 

 
 
 
 
 
 
 


 
La diada, però, encara no havia acabat. Faltava la cirereta del pastís: el pilar de 5!
Enguany ja l’havíem descarregat dos cops a plaça i uns quants més a l’assaig, però aquest era especialment important, perquè es tractava del pilar de 5 número 100! de la història de la colla. El vam carregar sense patir gaire, però la baixada va ser una altra cosa. Més tremolós que els anteriors, el segon i la pinya van haver de treballar de valent per aturar-lo mentre es descarregava.

L’esclat d’alegria, un cop aconseguit, va ser unànime.




Ara toca assajar amb ganes i aconseguir més gent per a la pinya per seguir tirant amunt. Propera parada: dissabte 9 de novembre a Granollers.