diumenge, 24 d’abril del 2011

Per Sant Jordi, roses, llibres i castells!


Dissabte passat, per Sant Jordi, els Castellers de Castelldefels ens vam desplaçar fins a Salou per actuar amb la colla local, la Global de Salou, al costat de les parades de llibres i de roses.

Les pluges del dies anteriors feien pensar que ens sorprendria algun ruixat, i això ens preocupava molt, ja que el mes de març ja ens vam perdre l'actuació a l'Hospitalet de Llobregat per culpa de la pluja.

Finalment, per sort, el sol va lluir tota la tarda i va permetre que les dues colles sortíssim de la Plaça de l’Ajuntament i anéssim en cercavila fins a la Plaça de Sant Jordi, acompanyats del Grallers de Salou.

Vam fer una bona actuació i vam aconseguir descarregar un 3 de 6 i la torre de 6, encara que ho vam haver de fer amb “acotxaneta”, és a dir, una sola nena que va fer d’acotxadora i d’enxaneta a la vegada, ja que a última hora ens va fallar la resta de la canalla. També vam provar el 4 de 6 net, però aquest es va quedar en un intent.

I, per acomiadar-nos com cal, vam aixecar un pilar de 4 molt especial, dedicat a la Diada de Sant Jordi, en què l'enxaneta va fer l'aleta amb una rosa a la mà.

La propera parada és a Mollet del Vallès, diumenge vinent, 1 de maig, al migdia.

dissabte, 16 d’abril del 2011

Els Castellers de Castelldefels a la inauguració del Dogville 3D Film Festival


El 14 d'abril al vespre, els Grocs de Castelldefels vam assistir a la inauguració del primer festival internacional amb tecnologia estèreo 3D del país, que va tenir lloc a l'Atrium de Viladecans.

Durant la inauguració, presentada per Elisabet Carnicé, presentadora de TV3, es va projectar el documental en 3D fet per TV3 titulat "Castellers", que recull imatges del concurs de Tarragona d'enguany. Un cop acabada la projecció, els Castellers de Castelldefels, acompanyats dels nostres grallers, vam sortir a l'escenari per alçar dos pilars i formar part, així, de la quarta dimensió d'aquest festival.

Després de l'actuació, ens vam quedar a la sala i vam poder gaudir de la projecció del curtmetratge francès "Shooting", així com d'un petit tast de tres minuts del documental de TV3 en 3D sobre el món casteller, que porta per títol "Enxaneta", que s'estrenarà pròximament. I de ben segur que no ens el perdrem, perquè ens va fer posar a tots la pell de gallina i, a més d'un, se li van caure les llàgrimes de l'emoció.